Tapijtreiniging en meubelreiniging Gouda
Tapijtreiniging en meubelreiniging Gouda

Contact

ChemDry Alfa
Gouda

0800 - 03 48
info@chemdryalfa.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Gouda

ChemDry Alfa is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging in de regio Gouda. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry Alfa dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry Alfa is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte.

Getest_Bewezen_Popup

Vloer reinigen Gouda

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry Alfa en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

Bankstel reinigen Gouda

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

Vlekken verwijderen Gouda

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry Alfa. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

Kantoor reinigen Gouda

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry Alfa

Hier zijn we natuurlijk erg trots op

10
Levert het resultaat dat je verwacht voor een eerlijke prijs.
Beoordeling voor ChemDry Alfa
04-08-2020
Serife, Rotterdam
8
Snelle levering van de dienst
Beoordeling voor ChemDry Alfa
28-07-2020
F., Moordrecht
10
Enige jaren geleden heb ik mijn vast tapijt laten reinigen Puur ellende Dacht erover nu nieuw tapijt te laten leggen. Maar zag zo op tegen alle werk. Ik zoeken naar toch maar weer reinigen. Ik kwam via Google terecht bij Chemdryalfa...
Beoordeling voor ChemDry Alfa
29-06-2020
Bep van der Lit, Utrecht
10
Zo hoort het. Vriendelijke en goede service en de vloerbedekking in onze woonkamer, die toch ernstig vervuild was, kan er weer jaren tegen. En dat tegen een zeer redelijke prijs. Nogmaals bedankt.
Beoordeling voor ChemDry Alfa
24-03-2020
Aad, Pijnacker
10
Ik heb mijn wollen tapijt en de vloerbedekking in de slaapkamer laten reinigen. Jos Kastelein kwam vooraf duidelijk vertellen hoe de reiniging zou plaats vinden en wat de prijs en het resultaat zou zijn...
Beoordeling voor ChemDry Alfa
20-12-2019
Jose, Waddinxveen
10
Fijn contact via de email voorafgaand. De marmoleum vloer is mooi schoongemaakt en in de was gezet. Tweede keer dat hij kwam.
Beoordeling voor ChemDry Alfa
28-10-2019
Stichting Bij-1, den haag
7
Mijn ervaring met Jeroen Kastelijn van ChemDry Alfa was prima en zeer correct. Van te voren werd alles wat er zou gaan gebeuren bij het reinigen van mijn grindvloer uitgelegd. Het resultaat was pas na een dag goed te zien...
Beoordeling voor ChemDry Alfa
06-10-2019
P. Tabak, Spijkenisse
8
Wij waren eigenlijk volgens onze MeerJaren OnderhoudsPlanning (MJOP)van onze VvE toe aan nieuwe vloerbedekking voor de algemene ruimten. Gezien het tapijt nog in prima staat is, maar op sommige plaatsen behoorlijk vervuilt is besloten dit te laten reinigen...
Beoordeling voor ChemDry Alfa
26-06-2019
Wim, Nootdorp
10
Keurig op tijd, vlot werk, aardige man, die ook niet te beroerd was om bij vertrek nog een vlek in de gang ( niet gevraagd) bemerkte en die schoon te maken! dat noem ik pas service.
Beoordeling voor ChemDry Alfa
25-06-2019
S,Hanraets, Rotterdam