Harde vloeren reinigen

 

Harde vloeren reinigen in Gouda

Harde vloeren zijn er in verschillende varianten. Met name in de voegen hoopt zich veel vuil op en er zitten veel bacteriën in. ChemDry Alfa past de juiste methode toe die nodig is bij uw type vloer. Vuilvrije voegen en een schone vloer dragen bij aan uw professionele uitstraling.

ChemDry Alfa is voor de regio Gouda de specialist voor het reinigen van uw harde vloeren. Welk type vloer u ook heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In overleg met u bepalen we welk type reiniging het beste aansluit bij uw type vloer.

Vloer kantoor reinigen Gouda

Grindvloer reinigen

Het is een prachtige vloer om te zien, maar een enorme uitdaging om deze zelf grondig te reinigen: een grindvloer. Ook bekend als STRIZO® vloer of siergrind vloer. Tussen alle kleine steentjes gaat makkelijk vuil zitten, maar om dit zelf allemaal te verwijderen is zeer lastig. ChemDry Alfa beschikt over de juiste methodes en apparatuur om uw grindvloer te reinigen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Gietvloer reinigen

Bij een grondige reiniging van een gietvloer hoort ook een goede nabehandeling. ChemDry ChemDry Alfa brengt, indien gewenst, na de reiniging een goede beschermlaag aan. Wij komen graag met u in contact en overleggen samen met u om de juiste toe te passen methode te kiezen. Er zijn namelijk verschillende typen gietvloeren die ieder om een eigen techniek vragen.

ChemDry Alfa is de beste keuze voor het reinigen van uw vloeren. De vele verschillende typen vloeren vragen om veel verschillende behandelingen. ChemDry Alfa hanteert de techniek die past bij uw type vloer. Wij reinigen duurzaam, veilig en wij zijn erg flexibel. Reinigen buiten kantoortijden? Geen enkel probleem.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag om advies. Desgewenst bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: