PVC vloeren Reinigen

Een PVC vloer heeft een hoge slijtvastheid, verandert niet bij temperatuurverschillen, is geluiddempend en is gemakkelijk in (dagelijks) onderhoud. Maar geen enkele vloer is 100% onderhoudsvrij. Daarom is er ook periodiek onderhoud van uw PVC vloer nodig door een specialist om de vloer in goede conditie te houden.

Voor het specialistisch reinigen van PVC vloeren kunt u bij ons terecht. PVC vloeren worden in de loop van de tijd vaak vettig en krijgen last van zichtbaar hardnekkig vuil. Met onze machines en de juiste producten wordt de vloer weer mooi schoon gemaakt.

Periodiek onderhoud van PVC vloeren

Standaard zijn PVC vloeren normaal gesproken voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Bij onderhoud kunnen wij als het nodig is een nieuwe of extra laag PU aanbrengen, zodat de vloer weer goed beschermd is tegen vocht en beschadigingen. 

< >
PVC vloer reinigen
2 PVC vloer 2-component mat
Vinyl vloer reinigen

PVC vloeren beschermen

Soms is normaal onderhoud niet voldoende, bijvoorbeeld bij slijtage of glansverschillen van de PVC vloer. Maar het kan ook zijn dat de vloer als hij nieuw gelegd is moet worden voorzien van een andere 2 componenten coating.

ChemDry Alfa behandelt PVC vloeren voor zowel bedrijven als particulieren.
Bel gratis 0800-0348 voor meer informatie over ons bedrijf.

 Of vul ons contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!