Tapijt reinigen

 

Tapijt reinigen in Gouda

Stoort u zich ook aan die vlek of heeft u net gemorst? Kies voor professionele reiniging en advies bij het verwijderen van vlekken. Het kan gaan om zichtbaar vuil, maar ook een ophoping van bacteriën die u met het blote oog niet kunt zien.

Wij adviseren u om na de reiniging een beschermlaag aan te brengen. Deze werkt vuilafstotend en een ander voordeel is dat u zelf makkelijker vlekken kunt verwijderen. Woonachtig in de regio Gouda? Neem contact met ons op en wij voorzien u van eerlijk en deskundig advies.

Tapijt schoonmaken

Wilt u uw tapijt schoonmaken, omdat er een vlek in zit? Probeer deze er dan niet dieper in te boenen, maar dep deze zoveel mogelijk. Lees onze tips om te weten wat u zelf het beste kunt doen. Tapijt reinigen is veel meer dan alleen maar met een gemiddeld schoonmaakmiddel over uw tapijt gaan. Onze schoonmaakmethode dringt diep door in de vezels van uw tapijt en duwt het vuil naar boven. Hierdoor is het vuil eenvoudig te verwijderen.

Tapijt schoonmaken Gouda

Vloerbedekking schoonmaken

Heeft u vloerbedekking in uw woonkamer, slaapkamer of op de trap? Onze reinigingsmethode onderscheidt zich door de unieke koolzuurmethode. Schrobben maakt de vlek alleen erger: de vlek wordt alleen maar dieper in de vezel gewreven. Met onze methode wordt het vuil juist naar boven geduwd en het kan eenvoudig verwijderd worden. ChemDry Alfa is uw specialist in het reinigen van vloerbedekking. In uw vloerbedekking zitten niet alleen zichtbare vlekken. Het is ook een plek waar bacteriën zich graag nestelen. Het is er lekker warm en als de vloerbedekking niet periodiek gereinigd wordt, neemt het aantal bacteriën snel toe.

Vloerbedekking schoonmaken Gouda

ChemDry Alfa komt bij u thuis en voert de reiniging ter plekke uit of we nemen het losse kleed of tapijt mee. Op het afgesproken tijdstip brengen wij het weer schoon bij thuis. Wij gaan voor de maximale klanttevredenheid.

Onze reinigingsmethodes kennen ongekend veel voordelen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: