Linoleum vloer schoonmaken

Bent u op zoek naar een professioneel reinigingsbedrijf om uw linoleum vloer schoon te maken? Kies dan voor ChemDry de Dijcker. Een linoleum vloer is een elastische vloer die vaak voorkomt in scholen, bedrijfsgebouwen en openbare publieksgebouwen.

Onderhoud linoleum vloer

Linoleum vloeren vragen goed onderhoud, meer dan wat men doorgaans denkt. Het is noodzaak om dit op een correcte wijze aan te pakken, een linoleum vloer schoonmaken lijkt eenvoudig maar verkeerd onderhoud brengt veel schade met zich mee. Laat het onderhoud van uw linoleum vloer uitvoeren door ChemDry de Dijcker om schade te voorkomen.

Dagelijks onderhoud is nodig om te voorkomen dat veel fijnstof zich ophoopt, iets wat menigeen zich niet realiseert. Een elastische vloer – zoals een linoleum vloer – is geen stoffilter zoals een tapijten vloer dat wel is. Het dagelijks reinigen is dus een repeterende klus die iedere dag tijd kost.

Naast dit dagelijks onderhoud vragen linoleum vloeren ook groot onderhoud, daarmee voorkomt men onherstelbare schade, kleurverlies en een beschadigde toplaag. Een beschadigde toplaag is iets wat wij regelmatig constateren, het herstellen hiervan is minder eenvoudig.

Werkwijze linoleum vloer schoonmaken

ChemDry de Dijcker zal eerst de vloer inspecteren en advies uitbrengen wat het beste kan worden uitgevoerd. Dit kan variëren van het aanbrengen van een nieuwe toplaag tot het grondig (diep)strippen van de vloer en daarna opnieuw een nieuwe waslaag aanbrengen, eventueel na herstel van beschadigingen. Wij gebruiken voor het schoonmaken van uw linoleum vloer de juiste milieuvriendelijke producten en machines om het werk deskundig uit te voeren.

Contact

Neem contact op met ChemDry de Dijcker voor een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst meer informatie over het schoonmaken van een linoleum vloer? Neem dan tevens contact op met ChemDry de Dijcker. Naast het schoonmaken van uw linoleum vloer bieden wij andere diensten aan. Bekijk hier wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: