window-3042834_1920 (copy) (copy)
window-3042834_1920 (copy) (copy)

Contact

ChemDry De Friese Meren
Gorredijksterweg 67B
8411 KC Jubbega

06-11410220
defriesemeren@chemdry.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Oosterwolde

ChemDry De Friese Meren is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging in de regio Oosterwolde. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry De Friese Meren dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry De Friese Meren is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte.

Getest_Bewezen_Popup

Girl_on_Tile_Large_flat copy (copy)

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry De Friese Meren en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

tapijt

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

tapijt

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry De Friese Meren. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

istockphoto-964150576-2048x2048-copy

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry De Friese Meren

Hier zijn we natuurlijk erg trots op