Harde vloeren reinigen

 

Harde vloeren reinigen in Oosterwolde

Harde vloeren zijn er in verschillende varianten. Met name in de voegen hoopt zich veel vuil op en er zitten veel bacteriën in. ChemDry De Friese Meren past de juiste methode toe die nodig is bij uw type vloer. Vuilvrije voegen en een schone vloer dragen bij aan uw professionele uitstraling.

ChemDry De Friese Meren is voor de regio Oosterwolde de specialist voor het reinigen van uw harde vloeren. Welk type vloer u ook heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In overleg met u bepalen we welk type reiniging het beste aansluit bij uw type vloer.

Vloer kantoor reinigen Oosterwolde

Keramische tegels schoonmaken

Om uw keramische vloer grondig te reinigen, zijn de voegen tussen de tegels essentieel. Voor het oog valt hier een grote winst te behalen. Als ChemDry De Friese Meren keramische tegels schoonmaakt, zorgen wij er tevens voor dat de voegen volledig gereinigd worden. Geen donkere lijnen meer tussen de tegels, maar de oorspronkelijk kleur. Na de ChemDry reiniging ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Marmeren vloer schoonmaken Oosterwolde

Grindvloer reinigen

Het is een prachtige vloer om te zien, maar een enorme uitdaging om deze zelf grondig te reinigen: een grindvloer. Ook bekend als STRIZO® vloer of siergrind vloer. Tussen alle kleine steentjes gaat makkelijk vuil zitten, maar om dit zelf allemaal te verwijderen is zeer lastig. ChemDry De Friese Meren beschikt over de juiste methodes en apparatuur om uw grindvloer te reinigen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Tegelvloer schoonmaken

Heeft u geglazuurde tegels of juist niet? Zit er veel kleurverschil tussen alle tegels? Een tegelvloer schoonmaken vraagt om een passende techniek die aansluit bij uw type stenen vloer. Er bestaat niet één vaste techniek om iedere tegelvloer te reinigen. Neem daarom contact op met ChemDry De Friese Meren. Wij hanteren de juiste techniek, zo garanderen wij u maximaal resultaat.

Tegelvloer schoonmaken Oosterwolde

Gietvloer reinigen

Bij een grondige reiniging van een gietvloer hoort ook een goede nabehandeling. ChemDry ChemDry De Friese Meren brengt, indien gewenst, na de reiniging een goede beschermlaag aan. Wij komen graag met u in contact en overleggen samen met u om de juiste toe te passen methode te kiezen. Er zijn namelijk verschillende typen gietvloeren die ieder om een eigen techniek vragen.

ChemDry De Friese Meren is de beste keuze voor het reinigen van uw vloeren. De vele verschillende typen vloeren vragen om veel verschillende behandelingen. ChemDry De Friese Meren hanteert de techniek die past bij uw type vloer. Wij reinigen duurzaam, veilig en wij zijn erg flexibel. Reinigen buiten kantoortijden? Geen enkel probleem.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag om advies. Desgewenst bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: