Harde vloeren reinigen

 

Harde vloeren reinigen in Oosterwolde

Harde vloeren zijn voor het grootste gedeelte zeer onderhoudsvriendelijk. Maar al het vuil uit de voegen verwijderen, vormt echter wel een uitdaging. Het is een plek waar vuil zich snel ophoopt en waar bacteriën graag zitten.

ChemDry De Friese Meren gaat deze uitdaging niet uit de weg! Voor professionele reiniging in de regio Oosterwolde neemt u met ons contact op. Wij beschikken over meerdere reinigingstechnieken; die passen we aan op uw vloer.

Keramische tegels schoonmaken

Het oog wil ook wat. Door gereinigde voegen lijkt uw keramische vloer weer als nieuw. Zeker als de vloer in de keuken of in een kamer ligt, die intensief wordt gebruikt, is het een plek waar vuil en bacteriën graag zitten. Neem contact op met ChemDry De Friese Meren en de tegels en voegen krijgen hun oorspronkelijke kleur weer terug. Na de ChemDry reiniging ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Keramische tegels schoonmaken Oosterwolde

Marmeren vloer schoonmaken Oosterwolde

Grindvloer reinigen

De vloer die zorgt voor de grootste uitdaging als het gaat om reinigen; de grindvloer. Heel veel kleine steentjes dicht tegen elkaar waar snel vuil tussen gaat zitten. Dit type vloer wordt ook wel STRIZO® vloer of siergrind vloer genoemd. ChemDry De Friese Meren beschikt over de juiste methodes en apparatuur om het vuil tussen alle kleine steentjes te verwijderen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tegelvloer schoonmaken

Zoals er een groot verschil in type vloeren is, is er ook een grote verscheidenheid in soorten tegels. Wel of niet geglazuurde tegels, tegels met kleurverschil en uiteraard in nagenoeg iedere denkbare afmeting. Om die reden is het noodzakelijk om over meerdere technieken te beschikken om een tegelvloer of -wand schoon te kunnen maken. Daarom is ChemDry De Friese Meren uw adres voor het reinigen van een tegelvloer.

Tegelvloer schoonmaken Oosterwolde

Gietvloer reinigen

Een gietvloer reinigen is een oplossing voor de korte termijn. Omdat u langer plezier wilt hebben van een gereinigde gietvloer, besteden wij ook aandacht aan nabehandeling. Het is daarom mogelijk om een extra coating aan te brengen, dit is een soort extra beschermlaag. Dankzij een beschermlaag kunt u zelf eenvoudig kleine vlekken verwijderen. Wij komen graag met u in contact en spreken samen met u over de juiste toe te passen methode. Er zijn namelijk verschillende typen gietvloeren die ieder om een eigen techniek vragen.

 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. Ook voor advies van een professional kunt u altijd contact met ons opnemen. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over tapijt- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: