Tapijtreiniging Meubelreiniging Geleen

Zoekt u een professioneel reinigingsbedrijf in de regio Geleen die gespecialiseerd is in meubelreiniging en tapijt en vloer reinigen? ChemDry Eekhout komt bij u langs om de wensen te inventariseren. Wij gaan voor maximaal resultaat. Kies voor de voordelige, duurzame en veilige reinigingsmethode van ChemDry. Die ene hardnekkige vlek in uw vloerkleed of bankstel is dankzij ChemDry verleden tijd.

Vloerbedekking schoonmaken

Heeft u vloerbedekking in uw woonkamer op uw slaapkamer of op de trap? Onze reinigingsmethode onderscheidt door de unieke koolzuurmethode. Schrobben maakt de vlek alleen erger: de vlek wordt alleen maar dieper in de vezel gewreven. Met onze methode wordt het vuil juist naar boven geduwd en het kan eenvoudig verwijderd worden. ChemDry Eekhout is uw specialist in het reinigen van vloerbedekking. In uw vloerbedekking zitten niet alleen zichtbare vlekken. Het is ook een plek waar bacteriën zich graag nestelen. Het is er lekker warm en als de vloerbedekking niet periodiek gereinigd wordt, neemt het aantal bacteriën snel toe.

Bank laten reinigen

Kiest u voor meubelreiniging van ChemDry Eekhout? Dan kunt in de meeste gevallen dezelfde dag weer genieten van uw gereinigde bank. Onze methode heeft als groot voordeel dat de droogtijd vele malen korter is dan bij een gemiddelde reiniging. Neem contact met ons op en ervaar de kracht van onze reinigingstechnieken. Een ander bijkomend voordeel is dat na reiniging uw meubilair minder snel vuil wordt. Onze oplossing laat geen zeepresten achter, waardoor vuil minder snel opnieuw hecht.

Kiest u voor ChemDry? Dan kiest u voor een duurzame, gezonde en kostenbesparende oplossing. Welk type stoffering uw meubilair ook heeft: ChemDry Eekhout is uw meubelreiniger.