Tapijtreiniging en meubelreiniging Varsseveld
Tapijtreiniging en meubelreiniging Varsseveld

Contact

ChemDry Garant
6903 BG Varsseveld

0316 - 341 302
garant@chemdry.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Varsseveld

ChemDry Garant is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging in de regio Varsseveld. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry Garant dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry Garant is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte.

Getest_Bewezen_Popup

Vloer reinigen Varsseveld

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry Garant en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

Bankstel reinigen Varsseveld

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

Vlekken verwijderen Varsseveld

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry Garant. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

Kantoor reinigen Varsseveld

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry Garant

Hier zijn we natuurlijk erg trots op

10
Goede en snelle dienstverlening en een prima resultaat.
Beoordeling voor ChemDry Garant
30-06-2020
E.J., Doesburg
8
Vloerkleden heel mooi geworden na schoonmaak door dit bedrijf
Beoordeling voor ChemDry Garant
29-12-2019
Wesly, Zevenaar
10
Mijn kleed is weer als nieuw. Zaten echt hardnekkige vlekken in en de kleuren waren in de jaren vaal geworden. Kleuren zijn weer helemaal teruggekomen en de vlekken er allemaal uit. Netjes volgens afspraak opgehaald en ook weer teruggebracht...
Beoordeling voor ChemDry Garant
10-12-2019
Ruud, Ekelmans
8
Goed en. Netjes gewerkt prima franchises
Beoordeling voor ChemDry Garant
10-04-2018
J, Didam
9
Door Chem-dry Garant hebben wij, als particulier, door hen ons vloerbedekking grondig laten reinigen. Het contact verliep vlekkeloos en zij hebben hun méér dan goed gedaan. Wij zijn dik tevreden over het resultaat én de communicatie met deze firma.
Beoordeling voor ChemDry Garant
17-10-2017
Eugene, Winterswijk
9
Hoi Ik ben Elif Delioglu Ik gebruik het chem- dry bij familie snijder. En dit product is echt super.
Beoordeling voor ChemDry Garant
21-05-2017
Elif, 7081ak 44 Gendringen
8
naar tevredenheid
Beoordeling voor ChemDry Garant
23-08-2016
M, Doetinchem
8
Vlot geregeld, afspraak nagekomen en mooi schoon tapijt!
Beoordeling voor ChemDry Garant
12-01-2016
Tiny, Duiven