Anti Allergie Studie

ChemDry methode reinigt 98,1% bacteriën en allergenen uit tapijt en meubel

Een gemiddelde woning heeft 31.000 bacteriën per vierkante centimeter. Goed onderhouden tapijt, vloerbedekking en gestoffeerde meubels fungeren als filter voor een beter binnenklimaat. Ze vangen veel van deze bacteriën op, maar kunnen na verloop van tijd ook verzadigd raken. Door ze regelmatig te stofzuigen en periodiek grondig te laten reinigen, blijft de functie van filter behouden. Gebeurt dit niet dan komen de allergenen en bacteriën in de lucht, want ze worden niet langer opgenomen door het tapijt.

In samenwerking met een internationaal onafhankelijk laboratorium hebben we onderzoek laten doen naar onze ChemDry sproei-extractie. Onderstaand het resultaat. De allergenen die verwijderd zijn, waren ondermeer huidschilfers van kat en hond en huisstofmijt allergenen.

barGraph_graphic


Niesen, een verstopte neus en rode gevoelige ogen zijn klachten die vaak voorkomen bij mensen met allergieën. Hierdoor zijn ze, in de periode dat ze er last van hebben, minder productief, want ze verliezen snel hun concentratie.

Verminderde luchtkwaliteit kan beroepsastma veroorzaken

Met name personen die last hebben van astma hebben baat bij een goede luchtkwaliteit in huis of in kantoor. Een verminderde luchtkwaliteit kan ook beroepsastma veroorzaken, dit is bij 10% van de mensen met astma het geval. Bij deze groep mensen wordt de astma veroorzaakt door de blootstelling aan kleine stofdeeltjes op het werk. Zorg daarom dat tapijt, vloerbedekking en gestoffeerde meubels hun functie als filter altijd behouden!

De ChemDry sproei-extractie is behalve voor tapijt en meubilair ook geschikt om lucht gedragen bacteriën te verwijderen; gemiddeld 89%. Behalve de allergenen uit het tapijt, werd ook nog eens ruim 82% van de bacteriën uit het tapijt verwijderd.

Dit geldt voor u thuis, maar ook op kantoor. Door een verbeterde luchtkwaliteit bent u zelf minder vaak ziek. En als werkgever verlaagt u het ziekteverzuim van uw personeel en werken uw medewerkers met meer focus in een omgeving waarvan de luchtkwaliteit beter is.