Meubel reinigen

 

Meubilair reinigen in Den Haag

Vervelende vlekken in uw bankstel? Behalve die vlek, is er niks mis met de stoffering. Toch is het vaak één van de grootste redenen om het meubilair te vervangen. Het zitcomfort is nog steeds naar wens, maar door het gebruik van gemiddelde schoonmaakproducten krijgt u de vlek er niet uit. U besluit uiteindelijk toch het bankstel te vervangen. U wilt immers een representatieve bank.

Bank laten reinigen

U bespaart niet alleen geld door te kiezen voor onze meubelreiniging. Het is met het oog op de toekomst ook een verstandige keuze. Door onze reiniging wordt uw meubilair minder snel vuil. Onze oplossing laat geen zeepresten achter, waardoor vuil minder snel hecht.

Bank reinigen Den Haag

ChemDry meubelreiniger maakt uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze in vergelijking tot andere producten snel. Kiest u voor ChemDry? Dan kiest u voor een duurzame, gezonde en kostenbesparende oplossing. Welk type stoffering uw meubilair ook heeft: ChemDry is uw meubelreiniger. Voor ons is meubelreiniging maatwerk. Hier leest u meer informatie over onze meubelreiniging.

Kussens reinigen

We zijn sneller geneigd om banken of fauteuils te reinigen die intensief gebruikt worden. Maar kussens van meubilair die langere periode niet gebruikt worden, kunnen na verloop van tijd muf ruiken of bacteriën hebben de kans gehad om zich in het materiaal te nestelen. Om ze weer te gebruiken, adviseren wij deze eerst grondig te reinigen. Het is aan te raden om dit te laten doen door een professional. ChemDry Job Bavelaar doet dit voor u vakkundig en voordelig.

Stoffen stoelen schoonmaken

Vlekken zijn zichtbaar, maar stoelen hebben ook te maken met onzichtbaar vuil. Denk hierbij aan de ophoping van vele bacteriën. Wilt uw gestoffeerde stoelen goed onderhouden? Kies dan voor onze meubelreiniging.

Een schone stoel ziet er niet alleen mooier uit, maar het zorgt ook voor een gezonder binnenmilieu. Een schone bureaustoel of een schoon bankstel in de wachtruimte zorgt ervoor de dat de mensen zich prettiger voelen, dankzij een betere luchtkwaliteit. ook voor een stijgende arbeidsproductiviteit. U en uw personeel voelen zich prettiger, dankzij een betere luchtkwaliteit. Onderzoeken tonen aan dat men hierdoor productiever werkt en het ziekteverzuim ook nog eens daalt. Hier leest u meer informatie over stoelen schoonmaken.

Stoffen stoelen schoonmaken Den Haag

Kies nu voor ChemDry Job Bavelaar, want ‘verse’ en bestaande, hardnekkige vlekken verwijderen wij voor u. Wij garanderen maximaal resultaat. Voor een professionele uitstraling adviseren wij periodiek onderhoud van uw meubilair. Daarnaast kunt u zelf verse vlekken bestrijden met onze Vlekkenblusser. Bekijk onze webshop voor al onze producten.

Theaterstoel en bioscoopstoel reinigen

Zoekt u een professioneel reinigingsbedrijf voor het reinigen van theater- en bioscoopstoelen? Wij zijn flexibel inzetbaar. Maak uw wensen kenbaar en wij passen ons aan. Theaterstoelen en bioscoopstoelen hebben veel te verduren. Verschillende soorten dranken of etenswaar worden regelmatig gemorst. Vuile schoenen op de stoel en andere oorzaken, zorgen ervoor dat het verstandig is om stoelen periodiek te reinigen. Neem contact op met ChemDry Job Bavelaar. Wij doen u een geheel vrijblijvend aanbod.

Theaterstoelen en bioscoopstoelen reinigen Den Haag

Reiniging bespaart u geld

Diverse maatregelen te treffen verlengt u de levensduur van uw meubilair en zorgt u voor een representatieve uitstraling. ChemDry Job Bavelaar biedt dé oplossing, want u bespaart veel geld. Reiniging is ten slotte vele malen voordeliger dan vervangen.

Voordelen van ChemDry

Meubelreiniging door ChemDry Job Bavelaar kent meerdere voordelen. Onze methodes zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Kenmerkend voor onze reiniging is de snelle droogtijd. Uw bankstel, stoelen en kussens zijn al binnen enkele uren droog in plaats van de veelvoorkomende 12 tot 24 uur bij andere reinigingsmethodes.

Zakelijk belang voorop

ChemDry Job Bavelaar is zeer flexibel: bij ons staat u centraal. Gaat uw wens uit naar reiniging buiten openingstijden? kantooruren? Heel begrijpelijk, want zo gaat het niet ten koste van de dagelijkse gang van zaken. Wij voeren onze werkzaamheden desgewenst in de avond- en/of weekenduren uit. Zo begint u de volgende werkdag in een volledige gereinigde omgeving.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: