Elastische vloeren reinigen

Elastische vloeren reinigen

Scholen, ziekenhuizen, tandartsen, fysiotherapeuten of andere verzorgingsinstellingen kiezen vaak voor een elastische vloer. Dit zijn linoleum of marmoleum vloeren die tot op zekere hoogte relatief vriendelijk te onderhouden zijn. Maar uitgebreid periodiek onderhoud dient uitgevoerd te worden door een specialist. ChemDry Totaal heeft ruime ervaring in het behandelen van elastische vloeren.

Kleurverlies door een versleten en doffe waslaag herstellen we bij het periodieke onderhoud. De vloer wordt vaak zeer intensief gebruikt. Dit dient daarom uitgevoerd te worden door een specialist, want als dit verkeerd gebeurt, kan de schade onherstelbaar zijn. Door dit onderhoud uit te laten voeren door ChemDry Totaal kiest u voor kwaliteit.

PVC vloer schoonmaken

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven en organisaties voor een PVC vloer, niet te verwarren met een vinyl vloer. Ondanks dat het materiaal hetzelfde is, zijn er ook verschillen. Dit neemt niet weg dat de PVC en vinyl vloeren dagelijks eenvoudig te reinigen zijn; net als een linoleum of marmoleum vloer. Maar om slijtage of doffe plekken op de vloer te verhelpen, heeft u een specialist nodig. ChemDry Totaal komt bij u langs om de wensen en de werkzaamheden zelf te inventariseren en beoordelen.

Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om de toplaag te vervangen. Is de vloer net gelegd? Dan kan ChemDry Totaal een extra beschermlaag aanbrengen. Hiermee is de vloer veel beter beschermd en is de PVC vloer onderhoudsvriendelijker.

PVC vloeren schoonmaken Hilversum

 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag om advies. Desgewenst bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: