Tapijtreiniging en meubelreiniging Uddel
Tapijtreiniging en meubelreiniging Uddel

Contact

ChemDry Beekman
3888 MB Uddel

0800 - 484 93 64
beekman@chemdry.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Uddel

ChemDry Beekman is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging in de regio Uddel. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry Beekman dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry Beekman is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte.

Getest_Bewezen_Popup

Vloer reinigen Uddel

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry Beekman en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

Bankstel reinigen Uddel

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

Vlekken verwijderen Uddel

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry Beekman. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

Kantoor reinigen Uddel

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry Beekman

Hier zijn we natuurlijk erg trots op

9
Prima verlopen 15 jaar geleden en nu weer.
Beoordeling voor ChemDry Beekman
29-08-2023
L., Swifterbant
10
Ze kwamen om alleen de trappen en overloop schoon te maken. Uiteindelijk ook de slaapkamers schoongemaakt. En tot volle tevredenheid!
Beoordeling voor ChemDry Beekman
04-04-2023
Cees, Lelystad
10
Vandaag ons vloerkleed laten reinigen. Het is top geworden! Service super, contact super. Wij zijn blij.
Beoordeling voor ChemDry Beekman
09-06-2022
Cornelia, Zutphen
8
Onze grindvloer was er aan toe, direct is het resultaat te zien. Het drogen van de vloer duurde langer dan aangeven, 1 dag werden er echt 4 tot 5, ook hing er een naar luchtje in deze dagen. Nu schittert de vloer weer in volle glorie en de kleur is weer mooi terug.
Beoordeling voor ChemDry Beekman
23-08-2021
Jolanda Leeftink van de Burgwal, Deventer
10
Vandaag mijn hoekbank gereinigd en ik ben flabbergasted. Als nieuw. Snel vakmanschap en goede prijs. De bank ziet eruit als nieuw. Aan te raden.
Beoordeling voor ChemDry Beekman
03-06-2021
Wilma, Kampen
10
Wij zijn super tevreden met het resultaat Het tapijt lijkt als nieuw. We zullen u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Beoordeling voor ChemDry Beekman
07-09-2017
Gé, Hengelo
9
Onze stoelen en meubels waren erg vies geworden en zijn nu echt weer brandschoon. Super blij met het resultaat. Aardige man die veel info gaf.
Beoordeling voor ChemDry Beekman
05-09-2017
Ingeborg, Apeldoorn
10
wij kwamen met onze vraag twee weken voor de zomervakantie om in 18 klaslokalen het tapijt schoon te maken. dit werd direct geregeld en op de eerste dinsdag van de schoolvakantie stond het bedrijf met twee man voor de deur...
Beoordeling voor ChemDry Beekman
14-08-2017
c., Kootwijkerbroek
9
Ik heb mijn vloerkleden bij Chem-Dry Beekman laten reinigen. Er zaten een aantal vlekken in, maar daar is nu niks meer van te zien. k ben dus erg tevreden over het resultaat en ik kan het iedereen aanbevelen
Beoordeling voor ChemDry Beekman
28-06-2017
Martijn, Apeldoorn