Meubel reinigen

 

Meubelreiniging Uddel

Uw meubels zitten nog heerlijk, maar er wordt regelmatig op gemorst. Behalve die vlekken is een stoffen bankstel of stoel ook een plek waar bacteriën zich graag begeven. ChemDry Beekman blinkt uit in meubelreiniging. Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden. Wilt u zich laten overtuigen door onze zelf ontwikkelde producten? Bezoek dan onze online shop.

Bank laten reinigen

Kiest u voor meubelreiniging van ChemDry Beekman? Dan kunt in de meeste gevallen dezelfde dag weer genieten van uw gereinigde bank. Onze methode heeft als groot voordeel dat de droogtijd vele malen korter is dan bij een gemiddelde reiniging. Neem contact met ons op en ervaar de kracht van onze reinigingstechnieken. Een ander bijkomend voordeel is dat na reiniging uw meubilair minder snel vuil wordt. Onze oplossing laat geen zeepresten achter, waardoor vuil minder snel opnieuw hecht.

Kiest u voor ChemDry? Dan kiest u voor een duurzame, gezonde en kostenbesparende oplossing. Welk type stoffering uw meubilair ook heeft: ChemDry is uw meubelreiniger.

Bankstel reinigen Uddel

Stoffen stoelen schoonmaken

Vlekken zijn zichtbaar, maar op stoelen kan ook onzichtbaar vuil zitten. Denk hierbij aan de ophoping van vele bacteriën. Voor betrouwbaar onderhoud en effectieve reiniging van uw gestoffeerde stoelen bent u bij ChemDry aan het juiste adres.

Een schone stoel ziet er niet alleen fijner uit, maar het zorgt ook voor een gezonder binnenmilieu. Door de verbeterde luchtkwaliteit voelt u zich beter. Onderzoek in gereinigde kantooromgevingen toont aan dat het ziekteverzuim daalt door de verbeterde luchtkwaliteit.Kies nu voor ChemDry Beekman, want ‘verse’ én bestaande hardnekkige vlekken verwijderen wij voor u. Dankzij onze methode gaan wij voor maximaal resultaat garanderen. Wilt u zelf kleine vlekken verwijderen? Bekijk dan de Vlekkenblusser of een ander product in de webshop.

Stoel reinigen Uddel

Kussens reinigen

De kussens van uw caravan, tuinset of andere meubels die langere periode niet gebruikt worden, kunnen na verloop van tijd muf ruiken. Het is ook waarschijnlijk dat bacteriën de kans hebben gehad om zich te nestelen. Om weer een zomer met plezier de kussens te gebruiken, adviseren wij deze eerst grondig te reinigen. Het is aan te raden dit professioneel te laten doen. ChemDry Beekman doet dit voor u vakkundig en voordelig.

Onze reinigingsmethodes kennen ongekend veel voordelen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en tapijtreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: