PVC vloer schoonmaken

Chemdry_PVC-vloeren_iStock-1082064422

PVC vloer schoonmaken Uddel

Bent u op zoek naar een professioneel reinigingsbedrijf om uw PVC vloer schoon te maken? Kies dan voor ChemDry Beekman. Het reinigen van een PVC vloer is geen ingewikkelde methode, ChemDry Beekman kan in de meeste gevallen dezelfde dag uw PVC vloer schoonmaken zodat u kan genieten van een gereinigde vloer.

Professionele reiniging van uw PVC vloer

Allereerst zorgen wij ervoor dat uw PVC vloer goed gestofzuigd of geveegd is zodat er geen zand of ander vuil blijft liggen tijdens het reinigen. Na het verwijderen van het losliggende vuil wordt er een reinigingsmiddel aangebracht en kan de PVC vloer op twee manier gereinigd worden. Een van de methodes is het reinigen van uw PVC vloer met een éénschijfsmachine én waterzuiger.

De éénschijfsmachine is voorzien van een borstel aan de onderkant die horizontaal ronddraait en op die wijze de vloer reinigt. Met een waterzuiger wordt de rest van het schoonmaakmiddel en de verwijderde vervuiling vervolgens weggezogen. Een andere manier om uw PVC vloer te reinigen is het reinigen met een schrob/zuig machine. Het machinale schrobben zorgt voor een intensievere reiniging dan handmatige reiniging.

Na het reinigen kan er indien nodig een coating over uw PVC vloer gezet worden en glans aangebracht worden.

PVC vloer Stompmat 2-component coating

Contact

Neem contact op met ChemDry Beekman voor een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst meer informatie over het reinigen van uw PVC vloer? Neem dan tevens contact op met ChemDry Beekman. Naast het reinigen van PVC vloeren bieden wij andere diensten aan. Bekijk hier wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: