Stenen vloer reinigen

Bent u op zoek naar een professioneel reinigingsbedrijf om uw stenen vloer te reinigen? Kies dan voor ChemDry de Dijcker. ChemDry staat voor het reinigen én onderhouden van diverse harde vloeren. Er bestaan diverse steenachtige harde vloeren, zoals natuursteen (marmer en travertin) maar ook gietvloeren, siergrindvloeren en andere soorten tegelvloeren. Zowel binnen als buiten kan [on dernemer] een passende reiniging aanbieden. Wij onderhouden stenen vloeren bij zowel bedrijven als particulieren.

Professionele werkwijze

Doorgaans wordt er gedacht dat wanneer men regelmatig de stenen vloer zelf schoonmaakt de vloer wel schoon blijft, echter is dit niet het geval. Wanneer de stenen vloer niet op een professionele manier wordt gereinigd dan hoopt vuil zich toch op. Na een professionele reiniging van uw stenen vloer ziet u duidelijk het verschil en komt de originele kleur weer beter tot haar recht.

Dit komt door de professionele apparatuur die wij gebruiken. Deze apparatuur zorgt ervoor dat de juiste druk wordt gebruikt. Deze zogenaamde Tile&Stone apparatuur is zeer effectief in het weghalen van opgehoopte vervuiling. Indien gewenst kunnen wij ook een nieuwe seal laag aanbrengen waardoor uw stenen vloer weer een lange tijd beter is beschermd.

Milieuvriendelijk

ChemDry de Dijcker hecht waarde aan een milieuvriendelijke reiniging van uw stenen vloer. De producten die wij gebruiken zijn niet belastend voor het milieu.

Contact

Neem contact op met ChemDry de Dijcker voor een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst meer informatie over het reinigen van uw stenen vloer? Neem dan tevens contact op met ChemDry de Dijcker. Naast het reinigen van stenen vloeren bieden wij andere diensten aan. Bekijk hier wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: