Harde vloeren reinigen

 

Harde vloeren reinigen in Vogelwaarde

Harde vloeren zijn er in verschillende varianten. Met name in de voegen hoopt zich veel vuil op en er zitten veel bacteriën in. ChemDry de Dijcker past de juiste methode toe die nodig is bij uw type vloer. Vuilvrije voegen en een schone vloer dragen bij aan uw professionele uitstraling.

ChemDry de Dijcker is voor de regio Vogelwaarde de specialist voor het reinigen van uw harde vloeren. Welk type vloer u ook heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In overleg met u bepalen we welk type reiniging het beste aansluit bij uw type vloer.

Vloer kantoor reinigen Vogelwaarde

Keramische tegels schoonmaken

Om uw keramische vloer grondig te reinigen, zijn de voegen tussen de tegels essentieel. Voor het oog valt hier een grote winst te behalen. Als ChemDry de Dijcker keramische tegels schoonmaakt, zorgen wij er tevens voor dat de voegen volledig gereinigd worden. Geen donkere lijnen meer tussen de tegels, maar de oorspronkelijk kleur. Na de ChemDry reiniging ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Natuursteen reinigen

Zitten er op uw natuurstenen vloer slechte plekken? Glanst het op sommige plekken minder of juist meer? Dan wordt het hoog tijd voor onze reiniging. ChemDry de Dijcker adviseert u welk type reiniging het beste aansluit bij uw situatie. Wacht niet langer en laat uw natuursteen reinigen. Uw vloer krijgt weer de oorspronkelijk glans terug.

Polijsten en sealen

Voor een extra beschermlaag over uw vloer vraagt u bij ChemDry de Dijcker naar de mogelijkheden. Het aanbrengen van een beschermlaag, na onze reiniging, verlengt de levensduur van uw vloer en het werkt vuilafstotend. Kleine vlekken verwijdert u hierdoor eenvoudig zelf.

Het polijsten kan niet bij ieder type vloer. Een marmeren vloer polijsten en een natuurstenen vloer polijsten is bijvoorbeeld een mogelijkheid, maar ook een vloer van travertin. De steen moet kalkhoudend zijn. Wilt u weten of uw vloer gepolijst kan worden? Neem gerust contact met ons op.

Marmeren vloer schoonmaken

Heeft u per ongeluk gemorst op uw marmeren vloer? In de meeste gevallen kunt u zelf eenvoudig de vlek verwijderen. Maar hoe langer uw vloer meegaat, hoe doffer deze wordt. Wilt u dat uw vloer weer blinkt als nieuw? Wij gaan grondig te werk en reinigen uw marmeren vloer. Vervolgens is het mogelijk om de vloer te polijsten, want daardoor glimt de marmeren vloer weer als vanouds. Neem contact op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Marmeren vloer schoonmaken Vogelwaarde

Grindvloer reinigen

Het is een prachtige vloer om te zien, maar een enorme uitdaging om deze zelf grondig te reinigen: een grindvloer. Ook bekend als STRIZO® vloer of siergrind vloer. Tussen alle kleine steentjes gaat makkelijk vuil zitten, maar om dit zelf allemaal te verwijderen is zeer lastig. ChemDry de Dijcker beschikt over de juiste methodes en apparatuur om uw grindvloer te reinigen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Tegelvloer schoonmaken

Heeft u geglazuurde tegels of juist niet? Zit er veel kleurverschil tussen alle tegels? Een tegelvloer schoonmaken vraagt om een passende techniek die aansluit bij uw type stenen vloer. Er bestaat niet één vaste techniek om iedere tegelvloer te reinigen. Neem daarom contact op met ChemDry de Dijcker. Wij hanteren de juiste techniek, zo garanderen wij u maximaal resultaat.

Tegelvloer schoonmaken Vogelwaarde

Gietvloer reinigen

Bij een grondige reiniging van een gietvloer hoort ook een goede nabehandeling. ChemDry ChemDry de Dijcker brengt, indien gewenst, na de reiniging een goede beschermlaag aan. Wij komen graag met u in contact en overleggen samen met u om de juiste toe te passen methode te kiezen. Er zijn namelijk verschillende typen gietvloeren die ieder om een eigen techniek vragen.

Sanitair schoonmaken

Zit er in de voegen van uw toiletruimtes vuil dat er met gemiddelde schoonmaakmiddelen niet af gaat? Neem dan contact op met ChemDry de Dijcker. Dankzij onze speciale producten en technieken lukt het ons om de voeg volledig te reinigen. Geen donkere strepen meer, maar u krijgt de originele kleur weer terug.

ChemDry de Dijcker is de beste keuze voor het reinigen van uw vloeren. De vele verschillende typen vloeren vragen om veel verschillende behandelingen. ChemDry de Dijcker hanteert de techniek die past bij uw type vloer. Wij reinigen duurzaam, veilig en wij zijn erg flexibel. Reinigen buiten kantoortijden? Geen enkel probleem.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag om advies. Desgewenst bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: