Tapijtreiniging en meubelreiniging Bilthoven
Tapijtreiniging en meubelreiniging Bilthoven

Contact

ChemDry Totaal
3723 LE Bilthoven

085 - 489 00 20
totaal@chemdry.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Bilthoven

ChemDry Totaal is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging in de regio Bilthoven. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry Totaal dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry Totaal is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte.

Getest_Bewezen_Popup

Vloer reinigen Bilthoven

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry Totaal en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

Bankstel reinigen Bilthoven

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

Vlekken verwijderen Bilthoven

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry Totaal. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

Kantoor reinigen Bilthoven

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry Totaal

Hier zijn we natuurlijk erg trots op