ChemDry Van Gulik

Gevestigd in een stijlvol pand op het bedrijventerrein de Maasakkers is ons bedrijf, ChemDry van Gulik, werkzaam. In 1991 waren wij een van de eerste franchisenemers van het merk ChemDry, wij namen de uitdaging aan en sprongen letterlijk in het diepe. Door onze goede kwaliteit en hoogwaardige service hebben wij Nederland weten te overtuigen van de kwaliteiten die ChemDry met zich meebrengt.

Nederland overtuigen van de ChemDry methode.

Nu zijn we ruim 25 jaar verder en wij kunnen met trots zeggen dat het ons is gelukt om Nederland te overtuigen! Overtuigen van de kracht die ChemDry heeft op het gebied van reinigen van vloeren, maar ook wanneer u uw tegelvloer wilt reinigen bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij een reputatie opgebouwd in de regio van Geldermalsen,Den Bosch, Eindhoven, Best en Valkenswaard. Dit doen we door goed te luisteren naar de klant en een hoge servicegraad.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid!

Kwaliteit en betrouwbaarheid is sinds 1991 onze bedrijfsfilosofie. Onze medewerkers worden geregeld bijgeschoold, zodat de kennis over actuele ontwikkelingen altijd paraat is. Wij zijn ook van mening dat je nooit ben uitgeleerd, dit dragen wij dan ook graag uit! Mede dankzij deze klantgerichte instelling zijn wij ondertussen uitgegroeid tot de grootste gespecialiseerde tapijtreiniger en meubelreiniger in de regio.
Gaat u in de nabije toekomst ook uw tegelvloer reinigen? Of heeft u andere hulp nodig voor het reinigen van uw vloeren? Neem dan snel met ons contact op, onze gespecialiseerde werknemers staan u graag te woord!

We leveren al onze diensten volgens onze algemene voorwaarden die gedeponeerd zijn bij KvK te Breda. U kunt deze voorwaarden hier nalezen.