Bank reinigen

Bank reinigen Geldermalsen

Kiest u voor het laten reinigen van uw bank door ChemDry van Gulik? Dan kunt in de meeste gevallen dezelfde dag weer genieten van uw gereinigde bank. Onze methode heeft als voordeel dat de droogtijd vele malen korter is dan bij een gemiddelde bankreiniging. Een ander bijkomend voordeel is dat na reiniging uw meubilair minder snel vuil wordt, omdat onze oplossing geen zeepresten achterlaat. Stofmijt, meeldauw en andere bacteriën krijgen geen kans om te groeien.

Daarnaast werken onze reinigingsmethodes preventief. Een extra optie die wij aanbieden is De ChemDry Dust Mite Anti Allergen. Dit is een op water gebaseerd anti-allergie middel die ervoor zorgt dat stoffen die allergische reacties veroorzaken gedeactiveerd worden. Dit zorgt ervoor dat het menselijk lichaam de proteïne niet kan herkennen en dus geen reactie zal veroorzaken. Tevens kunnen wij een vuil werende beschermlaag aanbrengen na het reinigen van uw bank.

De ChemDry Dust Mite Anti Allergen is geen medicijn of pesticide, het verdelgt de huisstofmuiten niet. We adviseren de behandeling van de oppervlaktes te herhalen elke 2 á 3 maanden.

Kiest u voor Chemdry? Dan kiest u voor een duurzame, gezonde en kostenbesparende oplossing voor het reinigen van uw bank. Wilt u een afspraak maken om uw bank te laten reinigen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of indien u meer informatie wenst.

Naast het reinigen van uw bankstel kunnen wij u ook van dienst zijn met onder andere: