Tapijtreiniging en meubelreiniging Oosterhout
Tapijtreiniging en meubelreiniging Oosterhout

Contact

ChemDry Wil Bohnen
4906 JK Oosterhout

0162-49 91 97
wilbohnen@chemdry.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Oosterhout

ChemDry Wil Bohnen is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging werkzaam vanuit Oosterhout. Hiervandaan zijn we werkzaam in het gebied Breda, Zundert, Etten-Leur, Klundert, Raamsdonksveer en omliggende plaatsen. 
Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry Wil Bohnen dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry Wil Bohnen is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte..

Getest_Bewezen_Popup

Vloer reinigen Oosterhout

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry Wil Bohnen en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

Bankstel reinigen Oosterhout

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

Vlekken verwijderen Oosterhout

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry Wil Bohnen. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

Kantoor reinigen Oosterhout

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry Wil Bohnen

Hier zijn we natuurlijk erg trots op

8
een goede en snelle reactie
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
04-10-2023
Michel, Drunen
9
de vloerbedekking en de stoel bekledingen zien er weer als nieuw uit
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
06-04-2022
Ton Verhulst, Raamsdonksveer
9
Prettig en snel met een mooi resultaat.
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
18-12-2021
Maike Korteweg, Breda
10
Duidelijk uitleg over wat wel en niet verwacht mag worden. Het kleed is weer schoon en fris van kleur maar slijtplekken aan de rand kunnen niet worden hersteld. Ben zeer tevreden over het resultaat.
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
14-07-2021
Pieter, Raamsdonksveer
10
Ons stoffen bankstel was toe aan een goede reiniging. Erg netjes geworden, geen vlekken en een mooie, als nieuwe uitstraling. Zeer de moeite waard geweest
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
22-06-2021
B., Oosterhout
8
betrouwbaar en service gericht
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
25-05-2021
P., Oosterhout
10
Het resultaat telt en daarover zijn we tevreden.
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
06-04-2021
J.M.M., Raamsdonksveer
10
Dhr. Bohnen van ChemDry heeft keurig werk geleverd. Ik had een vraag over de reiniging van een aantal items. Hij was in de buurt dus hij kwam ter plaatse om het een en ander te beoordelen. Daarna heeft hij een duidelijke en overzichtelijke offerte gemaakt...
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
21-03-2021
Quinten Fortuin, Roosendaal
8
Bekleding trap en overloop op de 1e en 2e etage laten reinigen. Na eerste keer bleef er een soort vlekkenpatroon achter. Na 2x een extra behandeling van de bekleding met een speciaal middel is het resultaat uiteindelijk toch bevredigend geworden.
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
31-08-2020
Koert, Breda
10
Wil Bohnen heeft een voormalig wit tapijt weer keurig wit gekregen. Eerdere poging zonder Chen-drukt had weinig verbetering en een natte vloerbedekking opgeleverd. Wil heeft de vloerbedekking weer keurig wit opgeleverd...
Beoordeling voor ChemDry Wil Bohnen
05-09-2019
BS, Dordrecht