Tapijtreiniging regio Etten-Leur

ChemDry Wil Bohnen is de specialist voor tapijtreiniging in Etten-Leur en omgeving. Voor zowel bedrijven als particulieren staan we klaar om uw problemen aan te pakken. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op via 0162- 49 91 97 of via het contactformulier.

Vloerbedekking schoonmaken

Heeft u vloerbedekking in uw kantoor, praktijk, woonkamer, slaapkamer of op de trap? Onze reinigingsmethode onderscheidt door de unieke koolzuurmethode. Schrobben maakt de vlek alleen erger: de vlek wordt alleen maar dieper in de vezel gewreven. Met onze methode wordt het vuil juist naar boven geduwd en het kan eenvoudig verwijderd worden. ChemDry Wil Bohnen is uw specialist in het reinigen van vloerbedekking. In uw vloerbedekking zitten niet alleen zichtbare vlekken. Het is ook een plek waar bacteriën zich nestelen. Als de vloerbedekking niet periodiek gereinigd wordt, neemt het aantal bacteriën snel toe.

Tijdens onze reiniging brengen wij desgewenst een beschermlaag aan. Deze werkt vuilafstotend: hierdoor kunt u zelf eventuele vlekken eenvoudig verwijderen en het verlengt de levensduur van uw tapijt. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Vloerkleed schoonmaken

Heeft u ook in uw zithoek een vloerkleed ter aankleding? Dit is een plek waar snel een koffievlek op kan komen. ChemDry Wil Bohnen haalt het vloerkleed bij u op en we brengen het op het afgesproken tijdstip weer gereinigd terug. Wilt u zelf beter voorbereid zijn voor het geval dat er een vlek op komt? Vraag ons om advies en bestel onze ChemDry producten.

ChemDry Wil Bohnen komt bij u thuis en voert de reiniging ter plekke uit of we nemen het losse kleed of tapijt mee. Op het afgesproken tijdstip brengen wij het weer schoon bij thuis. Wij gaan voor de maximale klanttevredenheid.

Onze reinigingsmethodes kennen ongekend veel voordelen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.