Tapijtreiniging en meubelreiniging Den Bosch
Tapijtreiniging en meubelreiniging Den Bosch

Contact

ChemDry Van Gulik
Uilenwaard 42
5236 WB Den Bosch

0800 - 44 88 000
vangulik@chemdry.nl

Professionele tapijtreiniging en meubelreiniging in regio Den Bosch

ChemDry Van Gulik is de specialist in tapijtreiniging en meubelreiniging in de regio Den Bosch. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt biedt ChemDry Van Gulik dé oplossing voor vuile vloeren en meubels.

Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd vanuit de klant en passen onze werkzaamheden daarop aan. Met onze speciale ChemDry producten garanderen wij een snelle, veilige, duurzame, maar bovenal grondige reiniging. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is, ChemDry Van Gulik is voor u de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte.

Getest_Bewezen_Popup

Vloer reinigen Den Bosch

Vloer reinigen

Is uw vloer toe aan een grondige reiniging? Twijfel niet en neem contact op met ChemDry Van Gulik en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn flexibel en streven naar 100% klanttevredenheid. Bekijk hier welke typen vloer wij reinigen.

Meer informatie

Bankstel reinigen Den Bosch

Meubel reinigen

Heeft u last van vlekken in uw stoelen of banken? Of is het lang geleden dat deze gereinigd zijn? Neem dan contact op, want niet al het  vuil is altijd zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën: deze zitten graag in een stoffen bankstel of stoel.

Meer informatie

Vlekken verwijderen Den Bosch

Vlekken verwijderen

Hardnekkige vetvlekken of rode wijn vlekken kunnen soms lastig te verwijderen zijn, maar niet voor ChemDry Van Gulik. Wij als tapijt- en meubelreinigingsspecialist krijgen het schoon. Hardnekkige vlekken verwijderen zien wij als een uitdaging. Daagt u ons uit?

Meer informatie

Kantoor reinigen Den Bosch

Voordelen van reinigen door ChemDry 

Onze speciaal ontwikkelde techniek kent voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt vele voordelen. Onze reiniging werkt kostenbesparend. Gereinigde vloeren en meubels verhogen de arbeidsproductiviteit, verminderen het ziekteverzuim en zorgen voor een representatieve uitstraling. Onze methodes zijn milieuvriendelijk en de droogtijden zijn kort. Zo verbeteren wij uw binnenklimaat.

Voor iedere situatie bieden we u de juiste methode: van een periodieke onderhoudsreiniging tot een intensieve dieptereiniging. Wij inventariseren graag uw wensen en presenteren u een passend vrijblijvend advies.

Vraag nu uw offerte aan!

Klanten vertellen over ChemDry Van Gulik

Hier zijn we natuurlijk erg trots op