Verhuur Schoonloopmatten

Schoonloopmatten huren: houd uw pand schoon!

Schoonloopmatten huren of een droogloopmat kopen is een goede oplossing om een pand schoon te houden. Wist u dat 90% van de totale schoonmaakkosten wordt besteed aan het verwijderen van binnengelopen vuil? Om deze vervuiling tegen te gaan, bieden wij u graag verschillende oplossingen uit een ruime keuze schoonloopmatten die u bij ons kunt huren.
Ook bieden we borstelsystemen van bekende merken zoals Coral-Storax aan. We informeren u graag over het kopen of huren van schoonloopmatten of een droogloopmat.

Schoonloopmatten of een droogloopmat huren of op maat kopen

Bij ons kunt u schoonloopmatten huren die voor uw pand geschikt zijn en zelfs een schoon- of droogloopmat kopen die op maat wordt geleverd. Indien u dit wenst, voorzien wij de matten namelijk van uw eigen bedrijfslogo en leveren we in elke gewenste afmeting en kleur. De voordelen van het huren of kopen van deze matten zijn:

  • Besparing van de schoonmaakkosten
  • Altijd verzekerd van een representatieve entree
  • Verlengt de levensduur van de bestaande vloer

De was- en wisselservice van ChemDry van Gulik

Als uw plaatselijke ChemDry specialist hebben wij onze eigen wasservice voor schoonloopmatten. Wij halen de vuile mat bij u op en leggen er een schone voor terug.
De frequentie van wisseling is flexibel aan te passen. Wilt u meer informatie over het huren of kopen van schoonloopmatten of een droogloopmat, of wenst u advies hierover te ontvangen? Bel dan naar 0800-4488000 of vul het contactformulier in. Wanneer u dit formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.