Tapijt reinigen

Tapijt reinigen bedrijven Den Bosch

Tapijtreiniging voor bedrijven in Den Bosch

Met uw organisatie wilt u de hoogste kwaliteit leveren. Een representatieve en professionele uitstraling is hier een belangrijk onderdeel van. Schone vloeren zijn dan essentieel. Vuil kan zich zowel zichtbaar als onzichtbaar nestelen. Maar bacteriën zijn in beide gevallen aanwezig. Door te kiezen voor onze reiniging daalt uw ziekteverzuim en stijgt de arbeidsproductiviteit. U rekent af met de bacteriën, de luchtkwaliteit verbetert en uw personeel voelt zich hierdoor prettiger.

Tijdens onze reiniging brengen wij desgewenst een beschermlaag aan. Deze werkt vuilafstotend: hierdoor kunt u zelf eventuele vlekken eenvoudig verwijderen en het verlengt de levensduur van uw tapijt. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Tapijtreiniging Den Bosch

Tapijt schoonmaken

Tapijt reinigen is veel meer dan alleen maar met een gemiddeld schoonmaakmiddel over uw tapijt gaan. Onze schoonmaakmethode dringt diep door in de vezels van uw tapijt. Het vuil wordt naar boven geduwd en kan zo door ChemDry Van Gulik vakkundig verwijderd worden. Desgewenst brengen wij een beschermlaag aan. Wilt u meer informatie over onze unieke schoonmaaktechnieken?

Vloerkleed schoonmaken

Losse vloerkleden zijn er in tal van afmetingen. Het kan gaan om (grote) schoonloopmatten bij de entree van uw kantoor tot een kleiner vloerkleed. Het periodiek reinigen van uw schoonloopmatten raden wij zeker aan. Deze matten wordt veel gebruikt, maar komen ook als eerste in aanraking met het vuil dat van buiten naar binnen wordt gelopen. Voor de eerste indruk is een schone schoonloopmat ook zeer belangrijk. ChemDry Van Gulik staat u bij met raad en daad.

Karpet reinigen Den Bosch

Perzisch tapijt reinigen

Onze schoonmaakmethode is ook uitermate geschikt om een Perzisch tapijt te reinigen. Door de snelle droogtijd is uw Perzisch tapijt al binnen enkele uren droog. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijk 12 tot 24 uur. De koolzuurbellen dringen diep door tot in de vezels en duwen het vuil naar de oppervlakte. Het vuil kan dan eenvoudig verwijderd worden.

Vloerbedekking schoonmaken

Heeft u in uw kantoor vloerbedekking? Het is vaak met een gemiddeld schoonmaakmiddel moeilijk om dit goed te reinigen. Het voordeel van een harde vloer is dat u in een handomdraai koffievlekken verwijdert met een doekje. Vlekken verwijderen bij vloerbedekking vraagt om een speciale techniek. Informeer naar onze mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Niet alleen zichtbare vlekken zitten in uw vloerbedekking. Vloerbedekking is ook een plek waar bacteriën zich graag nestelen. Het is lekker warm en als de vloerbedekking niet periodiek gereinigd wordt, neemt het aantal bacteriën alleen maar toe.

Vloerbedekking schoonmaken Den Bosch

Zakelijke voordelen tapijtreiniging

ChemDry Van Gulik is zeer flexibel en gaat voor de maximale klanttevredenheid. Desgewenst reinigen wij buitenom uw kantoortijden. Zo kan de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan, maar u profiteert wel van alle voordelen. Dankzij onze reiniging verbetert binnen de luchtkwaliteit, hierdoor voelt uw personeel zich prettiger en werken zij productiever. Een ander groot voordeel van de beterde luchtkwaliteit is dat het ziekteverzuim enorm daalt. Uw personeel ademt gezondere lucht in en wordt minder snel ziek.

Demonstratie

Bij zakelijk opdrachten zien wij regelmatig dat er vraag is naar een demonstratie. Door het zetten van een proef ziet u direct het resultaat op een kleine oppervlakte. U kunt direct de oude situatie vergelijken met de gereinigde. Heeft u behoefte aan een dergelijke test? Laat het ons weten, wij verzorgen dit graag voor u.

Onze reinigingsmethodes kennen vele voordelen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact op met ChemDry Van Gulik. Of wilt u eerst meer informatie over onze overige diensten? Bekijk dan op onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging wat wij nog meer voor u kunnen betekenen: