Meubel Reinigen Uden

Wilt u het tapijt en de meubels in uw woning laten reinigen in de omgeving van Uden? Neem dan contact op met Chem-Dry van Gulik. Wij zijn sinds 1991 specialist in het reinigen van zowel tapijt als meubels, en nu kunt u ook in Uden gebruik maken van onze dienstverlening. Wij zijn een franchise onderneming en bouwen op de productinnovaties, ervaring en het netwerk van Chem-Dry dat zich al sinds de jaren ’70 bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe schoonmaakproducten en -diensten. Wij informeren u graag over onze dienstverlening en horen graag van u bij vragen.

Meubels en tapijt reinigen in Uden - de aanpak van Chem-Dry van Gulik in Den Bosch

Bij Chem-Dry van Gulik pakken wij het reinigen van uw meubels en tapijt in Uden grondig aan. Ons reinigingsproces is dan ook opgebouwd uit:

  • Vooraf stofzuigen
  • Het opharken van eventuele vezels
  • De grootste verontreiniging voorbehandelen
  • Reinigen door middel van ons eigen schoonmaakmiddel, The Natural
  • Nabehandeling, indien noodzakelijk
  • Nogmaals stofzuigen en vezels opharken

Ons unieke schoonmaakmiddel is geschikt voor het reinigen van vrijwel ieder type tapijt en alle soorten meubels. Na een behandeling met ons product, The Natural, zijn uw meubels en tapijt meteen beter beschermd tegen toekomstig vuil.

Vraag naar meer informatie door contact op te nemen

Wij kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft en deze beantwoorden wij dan ook graag voor u. Wij nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen door te bellen met telefoonnummer 0800-4488000. Wij staan u graag te woord en bieden u advies over de beste oplossing voor uw situatie.