Meubels Reinigen Vught

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw tapijt en meubels voor u kan reinigen in Vught? Dan zit u bij Chem-Dry van Gulik helemaal goed. Wij komen graag bij u langs voor een grondige reiniging van uw tapijt en meubels en dat doen wij voor zowel bedrijven als particulieren in Vught. Dankzij onze unieke schoonmaakmethode werken wij snel voor een zeer scherpe prijs. Als kers op de taart belasten wij met onze schoonmaakmiddelen het milieu minimaal. Maak nu gebruik van onze dienstverlening door contact op te nemen.

Veilige en milieuvriendelijke methode om tapijt en meubels te reinigen in Vught

Bij Chem-Dry van Gulik vinden wij efficiënt en milieuvriendelijk werken erg belangrijk. Met deze aspecten in gedachten is dan ook het schoonmaakmiddel The Natural ontwikkeld. Dit middel werkt op vrijwel ieder tapijt en op bijna alle meubels. De werking van The Natural is als volgt:

  • Door van tevoren goed te stofzuigen en te borstelen gaan de vezels van het tapijt rechtop staan.
  • Daarna wordt The Natural aangebracht. Door de rechtopstaande vezels dringen de unieke koolzuurbelletjes diep in het materiaal door.
  • Deze belletjes persen het vuil naar de oppervlakte waarna het makkelijk verwijderd wordt.

Dankzij deze methode vormt zich ook een beschermlaag op het tapijt of de meubels waardoor deze langer mooi en schoon blijven. Lees meer over de succesvolle Chem-Dry methode.

Wilt u ook uw tapijt en meubels laten reinigen in Vught? Neem dan contact op

Als u meer wilt weten over de unieke wijze waarop wij in Vught uw meubels en tapijt reinigen dan vertellen wij u daar bij Chem-Dry van Gulik graag meer over. U kunt ons voor meer informatie dan ook bellen via telefoonnummer 0800-4488000.