Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Chem-Dry van Gulik is een professioneel schoonmaakbedrijf uit omgeving Den Bosch dat de schoonmaak van uw bedrijfspand of woning van top tot teen verzorgt. Wij zijn zowel particulieren als zakelijke klanten van dienst in de wijde omgeving van Den Bosch. Als u gebruik wenst te maken van onze diensten of nog vragen heeft over onze reinigingsmethoden, horen wij dat graag van u.

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch met een milieuvriendelijke aanpak

Chem-Dry is een franchiseonderneming die bouwt op jarenlange ervaring die teruggaat tot in de jaren ’70. Oorspronkelijk begonnen als een schoonmaakbedrijf voor tapijtreiniging is de organisatie uitgegroeid tot een onderneming die, onder andere in Den Bosch, de schoonmaak van tapijt, vloeren en meubels bij bedrijven en particulieren uit handen neemt. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door gebruik van The Natural, ons unieke schoonmaakmiddel op koolzuurbasis. Dit middel wordt voor de schoonmaak in Den Bosch bij zowel particulieren als bedrijven enkel gebruikt door Chem-Dry van Gulik en zorgt voor een brandschoon resultaat van uw meubels en vloeren. Omdat er bij deze manier van schoonmaken geen zeep wordt gebruikt en veel minder water, is deze manier van reinigen zeer milieuvriendelijk.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Of heeft u nog vragen over onze diensten in de schoonmaak voor particulieren of zakelijke klanten? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 0800-4488000. Onze medewerkers staan u graag te woord.