Schoonmaakbedrijf Oss

Chem-Dry van Gulik is een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Oss dat zowel vloeren als meubels. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat er een hardnekkige vetvlek op de bank komt van eten. De schade is niet zomaar hersteld en in het ergste scenario moet u de bank opnieuw bekleden. In dat geval biedt ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Oss wellicht de uitkomst. Dankzij de unieke manier waarop wij uw meubels reinigen, staan uw meubels er nog lange tijd mooi bij. Lees snel verder over onze werkwijze.

Unieke werkwijze van ons schoonmaakbedrijf in Oss

Voor het reinigen van meubels gebruiken veel schoonmaakbedrijven chemische middelen. Vaak zijn dit vrij agressieve middelen die ook uw bank kunnen beschadigen. Bovendien zijn de middelen vaak schadelijk voor uw huid én het milieu. Bij ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Oss doen we het daarom anders. Onze manier van reinigen bestaat uit een behandeling met behulp van koolzuur. De belletjes uit het koolzuur drukken het vuil uit het materiaal waarna het gemakkelijk verwijderd wordt. Uw meubels stralen weer en als bonus wordt het milieu minder belast dan bij traditionele schoonmaakmethoden.

Neem contact op voor meer informatie over onze dienstverlening

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten staan wij klaar met onze beste middelen. Ook voor uw vloeren, bijvoorbeeld tapijt en pvc, bieden wij de beste oplossingen. Natuurlijk vertellen wij u graag wat onze dienstverlening allemaal inhoudt. Dat gaat telefonisch een stuk makkelijker en daarom willen wij u van harte uitnodigen om ons te bellen op het telefoonnummer 0800-4488000.