Tapijtreinigen en meubelreinigen voor bedrijven

Tapijtreinigen en meubelreinigen voor bedrijven Leiden

Schoon kantoor in Leiden

Een professionele uitstraling houdt u in stand door uw vloeren en meubels periodiek te laten reinigen. U krijgt maar één keer de kans voor een eerste indruk. Zorg daarom voor een representatieve uitstraling. Uw vloeren en meubels worden gedurende werktijden intensief gebruikt. Intensieve reiniging en periodiek onderhoud zijn vereisten voor die professionele uitstraling!

Wij reinigen harde vloeren en elastische vloeren, maar u kunt ons ook inschakelen voor tapijtreiniging en meubelreiniging.

Reiniging bespaart geld

Naast uw professionelere uitstraling, werkt onze reiniging voor uw organisatie op de langere termijn ook kostenbesparend. Door vloeren en bureaustoelen te laten schoonmaken, verbetert u de luchtkwaliteit op kantoor. Uw personeel is minder vaak ziek en uit onderzoek blijkt dat het ook de productiviteit verhoogt. Tevens hoeft u de vloeren en bureaustoelen minder snel te vervangen.

Onze reiniging kenmerkt zich door de grondige werking. Onze zelf ontwikkelde methode dringt diep door tot in de vezels. Geen oppervlakkige reiniging, maar ChemDry Job Bavelaar staat voor kwaliteit. Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten? Bekijk dan onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging: