Kantoor reinigen

Boardroom

Kantoor reinigen in Leiden?

Goede reiniging voor bedrijven is van groot belang. Zeker in deze tijd. ChemDry kent als geen ander de voordelen van schone werkruimtes. In onze anti allergie studie heeft een internationaal laboratorium aangetoond dat wij bijna 100% van de bacteriën en allergenen uit tapijt en meubelen reinigen.

Schone werkplek

Veel bedrijven hebben het thuiswerken ontdekt. Structureel of tijdelijk. Organisaties waarbij thuiswerken van tijdelijke aard is moeten voorbereid zijn als het personeel weer naar de kantoren komt. Zeker nu wordt er helemaal van organisaties verwacht dat zij een schone werkplek faciliteren voor hun medewerkers. Niet alleen vanaf het moment dat het thuiswerken stopt, maar ook daarna op structurele en periodieke basis. Doet u dit nog niet? Wacht dan niet langer en kom in actie. Neem contact op met ChemDry Job Bavelaar.

interior-4406028_1920

ChemDry kent meerdere reinigingstechnieken, want iedere oppervlakte kent verschillende eigenschappen. Dit vraagt om een breed arsenaal aan technieken. Door het gebruik van de Natural® garanderen we een veilige en milieuvriendelijke reinigingsmethode. In de Natural® zitten vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes die diep doordringen in de oppervlakte. Daar exploderen de belletjes als het ware en duwen het vuil naar boven. Tot slot kan het vuil vrij eenvoudig worden opgezogen.

Reinigingsmethode

Het resultaat van onze methoden is al jarenlang bewezen, maar behalve schone vloeren, tapijten en meubilair biedt het voor de zakelijke markt ook andere voordelen. Het werkt kostenbesparend en vergroot de arbeidsproductiviteit. Dankzij onze reiniging verbetert u het binnenmilieu bij u op kantoor. De luchtkwaliteit gaat er enorm op vooruit en dit resulteert onder andere in een daling van uw ziekteverzuim.

Vergaderruimte reinigen

Daarnaast verliezen medewerkers veel minder snel hun concentratie. Een belangrijke factor voor concentratieverlies zijn allergische reacties zoals, niesen, een verstopte neus en rode ogen. Met onze reiniging worden deze klachten tot het minimum beperkt. Dat kan ook niet anders, want wij reinigen gemiddeld 99,1% allergenen uit meubilair en 97,4% uit tapijt. Ook verlengt u met onze reiniging de levensduur van uw vloeren, tapijten en meubilair. Al deze factoren werken op termijn kostenbesparend.

Gezond binnenmilieu

Ongeacht de tijdsgeest is een goede luchtkwaliteit en een gezond binnenmilieu van groot belang. Met onze jarenlange expertise adviseren wij u graag. Met onze vele specialisten is er altijd een ChemDry bij u in de buurt. Kent u ons nog niet? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op met ChemDry Job Bavelaar.