Stoel reinigen

Stoelen reinigen

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel reinigingsbedrijf om uw stoelen te laten reinigen dan kan ChemDry Job Bavelaar u van dienst zijn. ChemDry Job Bavelaar is gespecialiseerd in het op een juiste manier reinigen van verschillende soorten stoelen.

Stoffen stoelen schoonmaken

Vlekken zijn zichtbaar, maar op stoelen kan ook onzichtbaar vuil zitten. Denk hierbij aan de ophoping van vele bacteriën. Voor betrouwbaar onderhoud en effectieve reiniging van uw gestoffeerde stoelen bent u bij ChemDry aan het juiste adres. We verwijderen 99,1% van de allergenen uit meubelstoffering. Wij hanteren zelf ontwikkelde reinigingsmethodes en passen de juiste toe op uw situatie.

Bescherming van uw stoelen

Naast het reinigen van uw stoelen kunnen wij optioneel een beschermlaag aanbrengen die ervoor zorgt dat uw stoelen langer schoon blijven. De beschermlaag zorgt er tevens voor dat wanneer er geknoeid wordt de vlekken eenvoudiger zelf te verwijderen zijn.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw stoelen professioneel te laten reinigen door ChemDry Job Bavelaar. Wij verwijderen bestaande hardnekkige vlekken en gaan voor het maximale resultaat. Wilt u zelf kleine vlekken verwijderen? Bekijk dan de Vlekkenblusser of een ander product in de webshop.

Naast het reinigen van uw stoelen kunnen wij u ook van dienst zijn met onder andere: