Tapijtreinigen en meubelreinigen voor particulieren

 

Zoekt u een professioneel reinigingsbedrijf in de regio Leiden die gespecialiseerd is in meubelreiniging en tapijt en vloer reinigen? ChemDry Job Bavelaar komt bij u langs om de wensen te inventariseren. Wij gaan voor maximaal resultaat. Kies voor de voordelige, duurzame en veilige reinigingsmethode van ChemDry. Die ene hardnekkige vlek in uw vloerkleed of bankstel is dankzij ChemDry verleden tijd.

Bespaar geld met onze reiniging. Was u al van plan om een nieuw bankstel aan te schaffen, omdat het huidige exemplaar niet meer schoon te krijgen is? Niet doen! ChemDry Job Bavelaar komt vrijblijvend langs en beoordeelt de situatie.

ChemDry reinigingsmethode

Onze specialiteit is vloer reinigen, tapijt reinigen en meubel reinigen. Heeft u thuis last van vlekken die u niet weg krijgt of wilt u advies over de juiste reinigingsmiddelen? Onze zelf ontwikkelde methodes en producten dringen diep door tot in de vezels en reinigen grondig. Wij weten als geen ander dat ieder type ondergrond een andere behandeling benodigd. ChemDry kent meerdere reinigingsmethodes en past de juiste toe op uw situatie.

Niet alleen uw meubels gaan erop vooruit, ook uw gezondheid. Door gereinigde vloeren en meubels zorgt u binnen voor een betere luchtkwaliteit. U bent minder snel ziek, u voelt zich energieker en eventuele allergische reacties worden minder. Schakel nu ChemDry Job Bavelaar in en laat u adviseren.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten? Bekijk dan onze speciale pagina's over vloer- en meubelreiniging